Khamis, 18 Januari 2007

IKLAN BUKU


Buku ini menerangkan secara ringkas tentang penternakan kambing yang boleh dijayakan di Malaysia. Terdapat 36 muka surat bercetak dan berwarna. Antara senarai kandungan ialah;
  1. Pengenalan
  2. Jenis kambing
  3. Kandang kambing
  4. Pemeliharaan
  5. Sistem penternakan
  6. Makanan kambing
  7. Kesihatan
  8. Kegunaan lain
  9. Glosari

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

You can advertise this at http://www.kambing.com.my

Fuad berkata...

Syeikh.. pasal pemasaran dia ada discuss tak dalam buku tu?

esis berkata...

fuad..
takde la bro.

AM-Insurance Consultant berkata...

hi how r u tk ryc ..pcm ok
7.31pm 27/12/06

Fuad berkata...

Aiseh.. x dak ka. Nk beli jugak lah.. Cek email bro..

esis berkata...

fuad,
ok aku akan pos hari ni juga... terima kasihhh.

Fuad berkata...

Dah dapat buku tu beserta buku free. Thanks dude..

chatera berkata...

cmne nak dapat buku ni?
x phm la cara die..

esis berkata...

chatera...

kamu cuma perlu masukkan atau depositkan RM15 dalam akaun MAYBANK 162263168918 dan emailkan tarikh & no. resit kepada saya semula di email ini; esis_rie[at]yahoo[dot]com.

[at] = @
[dot] = .

Tanpa Nama berkata...

buku pasal kambing tu masih ader lagi ker..?? saya berminat unruk membeli yer..